Субота, 11.05.2024, 14:24
Вітаю Вас Гість | RSS

Вербівська ЗОШ I-IIст.

Наше опитування
Оцените мой сайт
Всего ответов: 60
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


00:07
Свято останього дзвоника.Випускний вечір.

«Великого Бажайте»

Щороку маленьких парафіян чекає найграндіозніший табір «Веселі Канікули з Богом». Так і цього року, наша малеча дочекалася табору «Веселих Канікул з Богом – 2017», який мав назву "Великого Бажайте"Щоб разом відпочити, взяти участь у творчих конкурсах, духовно збагатитися зголосилися такі аніматори: Маряна Шпак, Оксана Бутинська, Уляна Добрянська.

     Основним завданням було переконати дітей, що проведений з Богом час не є марним, скучним і бездіяльним, що життя з Богом реальне, вируюче і кольорове.Програма складається з двох частин: теоретичної і практичної. Теоретична частина включає в себе катехизаційні науки та розповіді про історію нашого краю і особливості духовно-культурного життя. Практична частина включає участь у Святій Літургії та прийняття Святих Тайн Сповіді та Причастя. Після Літургії всіх учасників табору поділили на три команди, відповідно до віку. Аніматори проводили з дітьми веселі ігри, вчили танцювати енергійні банси та руханки, співали пісні і проводили катехитичні науки. Розповідали багато цікавих історій про милосердя та відтворювали їх разом з дітьми у вигляді сценок.

Важливим елементом канікул були Божественна Літургія, сповідь, причастя, катехизації від о. Ігора Вовчука та Надії Добрянської - катехита Вербівської ЗОШ, на яких вони дізнавалися про важливість моральних чеснот: мудрість, справедливість, мужність, здержливість. Та головні гріхи. Загалом табір відвідувало кожен день 50-60 дітей.Заняття допомагають виховати в молодому поколінні християнські чесноти, більше дізнатися про свою церкву. Також діти виховують в собі любов до ближнього, тобто один до одного, вчаться бути добрими і чесними. Як важливо відчути що Бог нас любить і з ним можна перебувати всюди і весело. Закінчилися канікули неділю при участі всієї парафії, де після св. Літургії діти дали свій урочистий концерт, що був підсумком пережитого чудового тижня разом .Удосталь повеселившись, отримавши заслужені призи та настанови від керівників табору, дітвора та молодь від тепер з радістю та нетерпінням чекає наступного літа і наступного табору, щоб знову однією великою Божою сім`єю провести канікули з Богом.

Свято останього дзвоника

26 травня пролунав  останій дзвінок для наших 9-ти класників.Останній дзвоник - це символ закінчення навчання, це веселе і сумне свято одночасно. Начебто зовсім недавно ви боязко і невпевнено увійшли в 1-й клас і у Вас все було попереду: перша вчителька, перший дзвінок, перше прочитане слово, перші радощі й прикрощі.Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаємо щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Віримо, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаємо вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій.

  

10 червня наші випускники отримали свідоцтво про основну базову освіту,двоє учнів  Ільків Володимир  та  Антонів Ірина одержали свідоцтво з відзнакою.

   

Переглядів: 347 | Додав: Verbiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz